Et problem mange oplever når de starter med at sælge affiliate produkter via deres nye hjemmeside, er at de ikke har online succes og derfor ikke har nok trafik. Så hvis du nu har fundet en affiliate som tilbyder et godt produkt du mener du kan tjene penge på, og du har bygget en super flot hjemmeside, men stadig ikke tjener nogle penge fordi du mangler trafik, så er der her 3 gode markedsførings metoder du kan anvende.

SEO

Search Engine Optimization betyder kort og godt at du optimere din hjemmeside ud fra Googles guidelines, så Google prioritere at ranke din hjemmeside i toppen af deres søgning. Det er naturligvis meget nemmere sagt end gjort, eftersom der er rigtig stor konkurrence og fordi SEO kræver meget manuelt arbejde.

Fordelen ved SEO er at du kan genere trafik helt gratis, og så betyder det ikke det helt store hvor høj en konverterings rate du har, fordi trafikken alligevel var gratis.

Som sagt er der meget manuelt arbejde med SEO, og det tager generelt rigtig langt tid før det bliver muligt at ranke. Du skal forvente minimum 3 måneders opdaterings tid fra du implementer din SEO strategi til du kan se resultaterne i Google. Det er altså en langsigtet strategi, der også har den fordel, at når du først ranker højt i Google på 1-2 keywords, så bliver det nemmere at ranke på flere keywords, og derved få mere trafik.

Social media

Er du god til at skabe følger på diverse sociale medier, så kan Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat eller en helt femte platform være en fornuftigt mulighed for dig. Hvis du vil promovere din affiliate aftaler via de sociale medier, så kræver det naturligvis at du først bygger en hær af følger først, så du har nogen at promovere produkterne til. Det kan gøres på flere forskellige måder, men det er vigtigt at bruge organisk content til at starte med, det vil sige du kan ikke bare starte med at spamme produkter, det vil næppe give flere følger, nok tvært i mod.

Når du nu endelig har bygget stor hær af følger, så er det vigtigt at forsætte med det gode content som gjorde de fulgte dig til at starte med, og så kan du begynde at snige en promoveret affiliate post ind en gang imellem, men gør du det for meget, så vil du opleve dine følger forlader dig. Derfor skal du promovere produkter der er interessante for dine følger, og i et omfang der ikke får dig til at ligne en omvandrende reklamesøjle.

PPC

Du kan også blot købe trafik, det er nok den nemmeste metode, eftersom det blot kræver du har penge at investere. Fordelen ved PPC, er du nemt kan regne ud om din ROI er høj nok til at forsætte med at købe trafik.