Sidder du og lejer med ideen om at tjene lidt penge på affiliate aftaler? Så skal du naturligvis finde ud af hvad produkter du rent faktisk kan promovere via affiliate aftaler. Her er en liste over 4 produkt grupper du kan tjene penge på med affiliate.

E-bøger og E-kurser

Der findes rigtig mange e-bøger og e-kurser, hvor folk digitalt kan læse bøger eller deltage i kurser. Generelt omhandler disse produkter livsstils forbedringer, som stop rygning, tab vægt eller bliv mere motiveret.

Produkterne i sig selv er af meget blandet kvalitet, men hvis du finder den rette affiliate partner med gode kvalitets produkter, så kan det godt blive til en indbringende affiliate aftale.

Den nemmeste måde at promover disse produkter på, er faktisk ved at skrive lidt om emnet selv. Så hvis du har en aftale med et firma der sælger e-kurser om at stoppe med at ryge, så kan du nemt og passende skrive en kort artikel med lidt information omkring rygestop, og så deri linke videre med et affiliate link. På den måde har du vækket læsernes interesse og sender dem videre til et produkt de er interesseret i.

eBay og Amazon

Der er meget få produkter som ikke kan købes på Amazon og eBay, så hvad end produkt eller emne du vil promovere, så kan du helt sikkert finde et produkt på eBay eller Amazon som du kan linke til med et affiliate link.

Både eBay og Amazon tilbyder rigtig gode affiliate aftaler der bliver bedre og bedre jo mere de sælger igennem dig. Ligeledes er den store fordel også at, hvis først kunden er gået videre til eBay fra din artikel om billige sokker, men ender med at købe noget helt andet fra eBay en uge senere, så vil du stadig blive betalt for det. Og skulle de være et dyrt produkt, jamen så kan du tjene rigtig mange penge.

Tøj

Rigtig mange kvindelige bloggere har affiliate aftaler med diverse webshops, det er en rigtig nem måde for dem at tjene penge på deres blog. Det ses rigtig ofte at en blogger skriver et indlæg omkring nogle lækre sko fra en webshop de godt kunne tænke fordi farven er flot og designet er moderne. Det vil helt sikkert inspirere nogle læsere til også at klikke ind og tjekke skoen, og skulle nogen af læserne ende med at købe noget, jamen så er det penge lige ned i lommen på bloggeren.

Signups

Mange firmaer ønsker blot kontakt information på potentielle kunder, fordi firmaet så selv kan kontakte og lavet salget efterfølgende. Derfor kan man lave affiliate aftaler hvor man holder en konkurrence om et produkt, men for at deltage i konkurrencen skal man opgive sine kontakt informationer, samt give lov til at en tredjepart kan kontakte dem.